Fronter / Låger

Korpus kan leveres med forskellige lågetyper

Til hver låge hører et bestemt greb og hængsel i høj kvalitet. Alle lågetyperne kan leveres med glasruder. Visse skabsmodeller kan også fås med jalousilåger.  Det meste solgte lågekoncept er Omega. Lågen er kendetegnet ved kantede hjørner og et 160 mm vandret greb i zamak med mat krom. Lågen er kantet med 3 mm PP eller ABS bånd og belagt med laminat på begge sider. Hængslet er udvendigt synligt, selvlukkende og har en åbningsvinkel på 270 grader.

Alle lågetyper har et felt i grebet som med kode eller navn kan identificere skabets indhold eller placering.

OMEGA - LÅGER / GREB / HÆNGSLER 

Omega skabsserien er kendetegnet ved kantede hjørner og et 160 mm vandret greb i syrefast rustfri stål. Lågen er kantet med 3 mm PP-kant og belagt med laminat på begge sider. Lågen kan fås med 4 mm hærdet glas med en rammebredde på 60 mm (kun i over- og underskabe). Hængslet er udvendigt synligt, er selvlukkende og har en åbningsvinkel på 270 grader. Hængslet er konstrueret i henhold til DIN 4554, 68857 og 68930.

Careline - Låger / Greb / Hængsler

Lågen er kendetegnet ved runde hjørner og et 160 mm bøjlegreb i syrefast rustfri stål. Lågen er udført i laminat på for- og bagside. Kanten er en udenpå liggende robust 2 mm aluminiumsfarvet ABS kant. Lågen fås med 4 mm hærdet glas med en rammebredde på 90 mm.

Hængslet er et eloxeret aluminiums bladhængsel. Det er 5 delt og forsynet med glidebøsninger, der minimerer slitage. Hængslet har en åbningsvinkel på 270 grader og er testet 0-150 kg uden nedbøjning. Hængslet er testet til 85000 åbninger
jf EN14727.

 

 

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar