Dækker alle klassifikationer

Klassifikation af laboratoriet er afgørende for valget af den endelige løsning og for den endelige konstruktion, designet og materialevalget. Labflex har bl.a. specialiseret sig i indretning af GMO- og mikrobiologiske laboratorier, sterilrum og personsluser. Labflex’ systemer kan således imødekomme alle de behov og krav der findes for denne type speciallaboratorier. Det er Labflex’ speciale at kunne levere den rette rådgivning om såvel indretning som det specifikke produkt- og materialevalg. Den endelige løsning kan bestå af et standard system eller en specialudviklet og –produceret kundespecifik løsning.

 

Brugerinnovation

Labflex’ inventarsystemer tager udgangspunkt i brugerinnovation. De er alle udviklet og optimeret i et tæt samarbejde med professionelle laboratoriebrugere. I en sådan udviklingsproces er der fokus på arbejdsgange, lys, rumbegrænsninger, inventar, ergonomi, sikkerhed, levetid, miljø, fleksibilitet m.m. Denne tilgang i udviklingen af vores inventarsystemer kommer alle kunder til gode. Det sikrer, at konstruktion, design og funktionalitet er relevant, tidssvarende og holdbart. Labflex’ analyse- og udviklingsproces er et væsentligt element i fremtidssikringen af et laboratorium.

 

Tilvalg af komplementære produkter

Alle arbejdsstationer kan leveres med komplementære produkter som f.eks. stinkskabe, LAF bænke, aftræksskabe, punktsug, mikroskopiborde, vejeborde og – søjler samt kemikalie-, medicin-og alm. opbevaringsskabe. Labflex tilbyder komplette løsninger til laboratoriet.

 

Specialløsninger

Hvis Labflex’ standard systemer ikke er tilstrækkelige i forhold til brugerbehovet, så kan Labflex tilbyde kundetilpassede løsninger. Disse specialløsninger sikrer en 100 % tilpasning til de reelle bruger- og bygningsbehov. Labflex’  team af ingeniører og arkitekter står bag afdækning og analyse af dine behov i og omkring laboratoriet og udvikler efterfølgende den optimale laboratorieløsning.

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar