Bygningskonstruktør til afdeling i København

25.04.2019  

Drømmer du om at arbejde med større projekter i både Danmark og i udlandet? Og er du klar til at lande en stilling, der giver muligheder for at arbejde med projektledelse? Så er du måske vores nye bygningskonstruktør.

 

Velkommen til Labflex

Med over 50 år på bagen er Labflex en af Europas største leverandører af innovative og kundetilpassede indretningsløsninger til hospitals-, laboratorie- og uddannelsessektoren. Vi udvider vores afdeling i København og søger derfor dig som vores nye bygningskonstruktør.

Du bliver en del af Design & Engineering-afdelingen (D&E), der er en del af Project Operations. Sammen med dine 8 nye kolleger bestående af arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører arbejder du med projekteringen af både danske og udenlandske projekter.

 

Tag hånd om projekteringen

En stor del af projekteringen består af 3D-modulering i Revit Architecture, og da montagen af laboratorieinventar kræver tæt koordinering med bl.a. de tekniske entrepriser, vil du ofte skulle ud på byggepladserne og afklare dette. Derudover får du også ansvaret for en række andre opgaver, såsom:

 • teknisk afklaring samt koordinering af projekter i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger
 • projekt- og ordrehåndtering
 • kalkulation af nye projekter i samarbejde med vores salgsafdeling.

Til at starte med får du et grundigt onboarding-forløb, hvor du introduceres til vores forskellige afdelinger og derigennem får et godt kendskab til, hvordan vi arbejder med projekterne.

  "Du vil indledningsvist typisk være tilknyttet projekteringen. I takt med at din faglighed og produktkendskab vokser, vil der være en oplagt mulighed for, at du med tiden kan udvide dine ansvarsområder og f.eks. arbejde mere med projektstyring," siger Morten Schaarup, Director, Project Operations.

 

Hvad vil det sige, at vi er en innovativ arbejdsplads?

Innovation er ikke bare et løst begreb, vi kaster rundt med. Hos os får du mulighed for at arbejde med noget af den nyeste teknologi inden for det digitale byggeri. Vi er firstmovers inden for BIM og bruger både VR og AR. Vi søger konstant at være på forkant ved at optimere processerne i alle projektets faser. På samme tid er vores konstruktioner af laboratorier en kompleks opgave, som både vil udfordre og udvikle din faglighed. Her har du altid en yderst kompetent ressource i dine kolleger – både i og uden for din afdeling.

 

Kom med ud på byggepladserne

Denne stilling er for dig, der nyder at arbejde med projekteringen, men som også ønsker at være en del af den udførende fase.

  "Arbejdet hos os er meget mere end det arbejde, du laver back-office. For at følge dine projekter til dørs vil du ofte skulle ud på byggepladserne, både i Danmark og udlandet. Det giver en bredere indsigt i dit arbejde og skaber en aktiv og spændende alsidig hverdag," fortæller Morten.

 

Det brede overblik og styr på Revit

For at passe ind i denne stilling er det ikke dit erfaringsniveau, som er det vigtigste. Det er langt vigtigere, at du nyder at arbejde i et højt tempo og kender alt til stramme deadlines. Du er skarp til at balancere dit arbejde med flere projekter ad gangen uden at miste overblikket. Derudover forventer vi, at du:

 • er uddannet bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller arkitekt
 • har erfaring med brug af Revit Architecture
 • tager ansvar og engagerer dig i dine opgaver
 • kan kommunikere problemfrit på engelsk både på skrift og i tale.

 

Er du vores nye kollega?

Så kan du sende en ansøgning og dit CV til Morten Schaarup på msc@labflex.com – skriv "Bygningskonstruktør" i mailens emnefelt. Har du spørgsmål, kan du kontakte Morten på 26 88 67 07. Tiltrædelse er snarest muligt, og vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag.

 


 

Labflex er en af Europas største leverandører af inventar til hospitals-, laboratorie- og uddannelsessektoren. Vi udvikler, producerer og leverer nøglefærdige indretningsløsninger af høj kvalitet. Det har vi gjort i mere end 50 år. Via egenproduktion og partnerskaber kan Labflex levere produkter og løsninger til både renovering og nybygning – altid med fokus på funktionalitet, design og kvalitet.

Vores primære kunder er fra forsknings-, pharma-, bioteks-, olie- og hospitalssektoren. Vi servicerer kunder nationalt, regionalt og internationalt. Labflex har hovedkontor i Herlev, egenproduktion i Skive samt salgskontor i Aarhus og Sheffield.