Christian Herskind er ny bestyrelsesformand for Labflex

26.06.2017

Erfaren erhvervsleder overtager formandsstolen i Labflex. Sammen med den nye direktion skal Christian Herskind sikre gennemførelsen af en gennemgribende omstilling af hele Labflex.

Danskejede Labflex har sat holdet, der skal færdiggøre den turnaround, som skal sikre væksten i den internationale leverandør af innovative og kundetilpassede indretningsløsninger til hospitals-, laboratorie- og uddannelsessektoren.

Adm. dir. i Refshaleøen Holding A/S, Christian Herskind (55), er udpeget som ny bestyrelsesformand og afløser Lars Foghsgaard, som repræsenterer ejerfamilien bag Labflex.

“Labflex har et stort potentiale og det skal vi nu have forløst gennem en omfattende turnaround, som allerede er i gang i virksomheden anført af adm. direktør Ulrik E. Fink. Jeg har tidligere været involveret i opgaver, der ligner denne, og jeg tror, at jeg kan tilføre god og relevant erfaring,” siger Christian Herskind.

Han fortsætter:
“Labflex har nogle virkeligt stærke løsninger og markedssituationen er fornuftig. Labflex har haft et udfordrende år, men vi er allerede nu i gang med at løse en lang række af problemstillingerne. Det er en spændende opgave og de vigtigste forudsætninger i form af dygtige medarbejdere, stærke produkter og driftsfinansiering er på plads. Det er en proces, og det vil tage tid. Vi forventer, at omstillingsprocessen vil række ind i 2018,” siger Christian Herskind.

Labflex’ bestyrelse består nu af Christian Herskind, Lars Foghsgaard, Malte Foghsgaard, Caspar Foghsgaard og Kim Rasmussen.

Fakta om Christian Herskind:

  • Har siden 2008 været adm. direktør i Refshaleøen Holding A/S, som udvikler en ny bydel på Refshaleøen. 
  • Har i 2009-2015 været direktør (deltid) i Britannia Invest A/S. Fra 2001-2008 var han direktør i NCC Danmark A/S og før det havde han lederjobs hos Terma og Tenneco Automotive. 
  • Har passet en lang militær karriere ved siden af sine lederjobs og har grad som oberst. 
  • Er uddannet advokat og har en Master of Laws fra University of London. Han har desuden fulgt flere ledelsesprogrammer, både civilt og militært. 
  • Er gift med sognepræst Cecilie Schackinger og har tre børn.

 

For yderligere oplysninger, kontakt Christian Herskind (tlf. 21 68 19 80).