Kom og besøg vores fabrik i Skive

19.05.2016

Fra råvarer til kvalitets-laboratorieinventar

I januar 2016 indviede Labflex sin nye fabrik i Skive. Fabrikken er Nordeuropas største laboratorieinventarfabrik, som bl.a. hver dag omsætter mere end 16 tons træ til laboratorieinventar og kundetilpassede laboratorieløsninger.

Den nye fabrik rummer 8.500 m2 og er indrettet med nyt produktionsudstyr og -maskiner. Det inventar, der produceres på fabrikken er både standardinventar og specialfremstillede løsninger inden for bl.a. stinkskabe, installationsbroer og opbevaring.

Fabrikkens infrastruktur er specielt designet til at understøtte hele produktionsflowet med bl.a. et dedikeret kvalitetssikringsområde samt en el-montageafdeling og en udviklingsafdeling.

Den store investering tilsikrer en væsentlig udvidelse af den samlede produktionskapacitet og et fortsat forbedret produktkvalitetsniveau. Det er en af mange investeringer, som er foretaget for at understøtte Labflex' globalisering samt visionen om at være den førende leverandør af innovative og kundetilpassede løsninger.

Labflex har eksisteret i mere end 50 år og har tradition for at udvikle og tilpasse kvalitetsinventar og -løsninger til laboratorier i tæt samarbejde med kunderne Derfor er dette en vigtig investering for Labflex.

"Vi har gennem de senere år oplevet en stigende efterspørgsel på vores laboratorieløsninger både nationalt og internationalt. Med den nye fabrik har vi forbedret vores kapacitet, så vi rettidigt kan levere kundetilpassede laboratorieløsninger i høj kvalitet, som netop vores kunder efterspørger", siger CEO Malte Foghsgaard. 

Vi åbner dørene
Labflex er stolt af sine nye produktionsfaciliteter og viser gerne fabrikken frem til kunder og andre interessenter. Hvis du har lyst til at se et stinkskab komme til verden, mærke kvaliteten i vores råvarer og møde folkene bag Labflex, er du velkommen til at kontakte os og booke en guidet rundvisning.

 

kontakt 

Supply Chain Direktør Lars Hangaard Jensen
+45 4046 8617, lhj@labflex.com

Salgskonsulent Kenneth Christensen (Jylland/Fyn)
+45 2924 4205, kec@labflex.com

Salgskonsulent Christian Poulsen (Jylland/Fyn)
+45 4063 8437, cpo@labflex.com

Salgskonsulent Mikael Erik Møller Jensen (Storkøbenhavn)
+45 2688 6704, mej@labflex.com

Salgskonsulent Signe Liza Thorlaksen (Sjælland, Øerne og Bornholm)
+45 3078 7040, slt@labflex.com

 

 Knap Book Rundvisning