Leverandør til Campus ÅS, Norge

14.11.2018

Labflex er stolt over at være valgt som leverandør til Campus Ås.

Campus Ås er et fantastisk sted, der omfatter en samlet værdi på 8 milliarder kroner, bygningen er 63.100 m2. Labflex er involveret i 14.000 m2 laboratorier og 14.000 m2 dyrestalde.

Efter flere måneders tæt samarbejde med Arkitekt Henning Larsen er den detaljerede designproces afsluttet.

Labflex afsendte de første laboratoriemøbler fra Danmark i sidste uge og ser nu frem til installationsprocessen.

 Arkitekt og kontorchef hos Henning Larsen, Oslo, Karoline Igland siger:

"Campus Ås er et projekt med en stor kompleksitet, grundet de mange og forskellige krav, fra de enkelte afdelinger, hvilket stiller store krav til indretningen. Det detaljerede design, er resultatet af en årelang brugerproces for at sikre, at projektets komplekse funktionelle krav er opfyldt.

Det tætte og konstruktive samarbejde med Labflex og deres evne, til at transformere og integrere brugerkravene i designet af laboratorierne, har været enestående. 

Samarbejdsprocessen hvor vi har diskuteret og optimeret de innovative løsninger, for at tilsikre at laboratorierne er fremtidssikret og robuste, har været meget konstruktiv og effektiv.

Vi oplever Labflex som en professionel og proaktiv partner, som besidder stor viden indenfor deres kernekompetence omkring laboratoriedesign og udvikling. Labflex har en dyb forståelse for og evner at være fleksible, for at tilpasse sig et så stort og kompleks projekt.

 

WEB Campus 2018