Ny salgsdirektør i Labflex

01.08.2017

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Steen Langgaard Jensen, der pr. 1. august er startet som ny salgsdirektør i Labflex A/S. Steen kommer fra RH ARKITEKTER og har både her og i sit tidligere virke i NNE beklædt forskellige direktørposter.

Adm. direktør Ulrik E. Fink udtaler: ”Med Steen Langgaard Jensen får vi en stærk person ind i den daglige ledelse af Labflex. Steen har igennem årene udført en flot og dedikeret indsats i de virksomheder, han har været en del af, ikke mindst inden for salgsområdet. Han har +20 års erfaring inden for det pharmaceutiske segment og de særlige forhold, der gør sig gældende her; et segment, som er yderst vigtigt for Labflex. Med Steens tiltræden bliver vi i endnu højere grad end før i stand til at hjælpe vores kunder med deres behov og samtidig sikre, at de valgte løsninger er de mest optimale for vores kunder, både på den korte og lange bane”.

Han fortsætter ”Jeg kender Steen fra tidligere og ved, at han er eksponent for vigtige værdier som troværdighed og ansvarlighed. Værdier, som vi ønsker skal være kendetegnende for Labflex, både internt og eksternt.”