Ejerskifte i Labflex A/S

02.03.2017

Til orientering:

Labflex A/S er nu igen 100 pct. ejet af familien Foghsgaard, som d. 10. februar 2017 har tilbagekøbt den norske hovedaktionær Credo Partners aktier i virksomheden.

Familien ser frem til, i samarbejde med medarbejderne, at videreudvikle og styrke Labflex A/S som en international leverandør af kundetilpassede laboratorieløsninger.

Malte Foghsgaard, hovedaktionær og bestyrelsesmedlem, udtaler:

"Vi håber på, at der nu er skabt ro om ejerskabet af virksomheden, så vi i fællesskab kan fokusere på at skabe fremgang for Labflex. Vi har down scalet vores finansielle ambitioner for at give plads til at videreudvikle forretningen og i den forbindelse også reduceret direktionen. Det betyder konkret, at jeg træder op i bestyrelsen, og eksisterende CFO Ulrik E. Fink tiltræder som CEO. Direktionen vil yderligere bestå af Salgs- og Projektdirektør Stig Blicher og Supply Chain Direktør Lars Hangaard. Samlet er dette en stærk og slagkraftig enhed.

Ulrik E. Fink kommer fra NNE Pharmaplan, hvor han de sidste 16 år har været den drivende kraft bag opbygningen af NNE’s projektkompetencer, herunder projektøkonomistyring. Ulrik er 44 år og er cand. oecon, MBA. Jeg er meget glad for at få Ulrik ombord, da han har stærk international projekterfaring og finansiel projektkompetence."